VECKANS MENY

Nej hörrni nu är det dags att så smått börja ta tag i vardagen och rutiner med allt vad det innebär. Min lust till att laga mat just nu är i bott men jag gillar god mat och letar hela tiden saker jag blir inspirerad av att testa eller modifiera. Det verkar också som att ni gillar det ni ser i story!

Så här blev veckans meny, ganska enkla och svala rätter överlag. Vem orkar pressa i sig för tung och varm mat när det fortfarande är varmt ute, inte jag. Jag delar ett recept per dag som jag tillagar!

MÅNDAGAvokado- och cantaloupesallad toppad med pinjenötter och basilika med pankopanerade halloumiskivor.

Dela melonen lite oregelbundet och skeda ur avokadon, bryt mozarellabitar, rosta pinjenötter hastigt och grovhacka basilika.

Dressa salladen precis när halloumiburgare är färdigstekt. Detta dressar jag med: Pressa över saft från en lime eller efter smak, ringla på god olivolja, flingsalt och peppar från kvarn.

Skär halloumi i bitar, gör en klassisk dubbelpanerande, fast med panko. Dvs mjöl, ägg, panko och stek sedan i olja och smör.

Klart att servera! Smaklig spis 🍈

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *