Om Moe of Sweden

moeofsweden

MOE of Sweden består av oss, två systrar, Matilda och Olivia, båda med en stor passion för allt som hör hemmet till. Olivia har ett grymt öga för helheten och Matilda är mer detaljfokuserad. Det är när vi jobbar tillsammans som kreativiteten flödar och vi kommer på både de bästa men också de största och galnaste av idéer! Vi driver Instagramkontot @moeofsweden och jobbar därigenom b.la. med produktstyling och som gästgrammare.

Båda våra hem har visats upp i olika inredningsmagasin och på Instagram delar vi våra egna bilder, idéer och försöker ge följarna så mycket inspiration och nytänk som möjligt. Vi kombinerar gärna gamla och nya saker. Vi älskar loppisar och att gräva i våra mor- och farföräldrars gamla förråd efter bortglömda skatter!

Matilda bor tillsammans med sin man Johan och deras två barn Iris och Ture. De har precis sålt sitt radhus i Sollentuna för att flytta till Visby där vi köpt en villa som som helrenoveras i höst. Ett arkitektritat funkishus från 1935 med lummig trädgård ett stenkast från ringmuren. Olivia är bosatt i en etagelägenhet på 225 kvm i centrala Malmö och lever där tillsammans med sin man Magnus och fyra barn, Lollo, Tessi, Otto och Gillis.

Här på bloggen tänker vi ta med våra följare in i vår vardag och dela med oss av mer kring vad som händer i våra liv men också recept, tips, idéer och inredning såklart. Välkomna in!

Kontakta oss på: moeofsweden@outlook.com