utemöbler

EN SKUGGIG DRÖMPLATS!

EN SKUGGIG DRÖMPLATS!

I samarbete med Cane-line

Tänk att det redan är juli nästa vecka, även om ljuset gör dagarna längre så går tiden ändå så snabbt. Vi försöker ta vara på det nu och bunkra upp!

Jag vet inte hur ni haft det på väderfronten det sista men här har vi haft det riktigt varm emellanåt, sådär att vi letar efter en skuggig plats på vår baksida. Inte helt planerat, men vår lilla soffhörna ute har blivit som en liten skön oas med skuggiga inslag. Här sitter vi mest hela tiden och dricker rabarbersaft och återhämtar lite kraft. Helt klart mitt favvo-ställe. I soffan från Cane-line, får vi lätt plats fem personer och när Iris sover sträcker jag och Johan ut oss åt varsitt håll, älskart! Soffan heter Flex sofa och kan kombineras med olika delar så man får den precis så som man vill. Toppen den dagen vi flyttar till större eller vill ändra om, då adderar vi bara delar till vårt befintliga kitt. Vet ni vad det bästa är!? Regniga dagar så kan dynorna ligga kvar ute! De är gjorda i ett material som stöter ifrån sig väta, så efter regn drar vi bara av vattnet på sitsen, så torkar den på en timma! Bästa någonsin, vi slipper släpa dynor in och ut. Detta sidobordet ”on-the-move” har vi i både vitt och grönt. Det gröna hittar du i ett tidigare inlägg här. Det vita är något större och de båda kombineras väldigt fint ihop men lika bra var för sig och finns i många färger och olika storlekar. Gillar flexibiliteten i dess produkter väldigt mycket och skulle kunna ha flera av detta smarta bord! Här ser ni det vita bordet med ett handtag i skivan som gör det smidigt att flytta runt. Snart går vi på semester, en efterlängtad sådan!

/Matilda

1 Kommentar
SÄSONGENS MATPLATS

SÄSONGENS MATPLATS

I samarbete med Cane-line

Under sommarmånaderna och egentligen så snabbt vädret tillåter, äter vi ute. Jag älskar att plocka ut både matlagning och ätningen. Förutom loungesoffan och matplats har vi också en bänk som funkar för de flesta aktiviteter, plantera blommor, buffébord, matlagningsyta mm. I år funderar jag på att köpa någon enkel kokplatta så man verkligen kan sköta allt ute.

Matplatsen ser i år ut så här, ett runt vitt bord med en blandning av två olika modeller på stolar och färger. Bordet heter Area och är perfekt för oss tre, har vi många gäster så har vi en lösning för det också. Stolarna är i olika varianter, vi har fyra Copenhagen city stol i färgerna grön, vit och svart, en nätt stol sol är lite smalare och stapelbar. Dessutom har vi två lite bredare stolar med armstöd i vitt. Jag längtar så mycket efter att få sitta här under seglet i skymningen med ljusslingan som gör hela uteplatsen så himla mysig!Nu kan sommaren komma och stanna, vi är redo för dig!

Matilda

Inga Kommentarer
UTEMÖBLER

UTEMÖBLER

I samarbete med Caneline

Igår fixade jag ute på baksidan med utemöblerna, det blev så mysigt! Jag delade tidigare ett inlägg när Johan och Iris skruvade ihop utemöblerna och ungefär i samma veva blev det kallt igen så det har varit stiltje. Men så igår, kom en värmevåg tillbaks, så underbart!Vår uteplats på baksidan är ganska liten men när vi disponerar den på rätt sätt blir den väldigt rymlig. Här är hörnan med loungendelen, perfekt för kaffehäng med vänner, en läskande sommardrink eller för mig och Johan att bara i slappa i varsin hörna. Här ser ni loungedelar från serien flex, vi har två stycken högervända sidor, så det blir en hel hörna. Alla möbler är för utebruk och tål därmed regn, vilket är det snaraste någonsin! Dynorna är gjorda av en speciell teknologi som gör att de torkar inom en timme efter regn. Magi! Till det ett ”On the move”-bord i härlig grön färg. Enkelt att lyfta med och finns i en mängd olika färger och tre olika storlekar. Detta bord är i storlek small och jag skulle säga att det är ganska lagom för vår lilla yta. När vi inte sitter och äter eller dricker något i soffan ställer vi enkelt bort det lite åt sidan.Ovanför soffan hänger ljusslingor som ska bli omslingrade av vår klätterväxt så småningom, som ett litet naturtak med mysiga lampor som hänger ned. Känns så härligt att växterna börjar ta lite fart nu!

Kommer snart ett inlägg om en annan del av baksidan, nämligen matplatsen!

Matilda

2 Kommentarer